Warta

  • The wide use of disposable foamed tableware

    Panggunaan lebar alat-alat mérek anu dipasang

    Hésé pikeun ngilangkeun barang méja busa busa. Pas awal 2000, departemén nagara prihatin nyaram ngagunakeun alat perangkat lunak busa. Tapi nembe, kunjungan réncang wartawan mendakan yén pembuangan alat méja anu masih kénéh dianggo dina jumlah anu ageung. Murah
    Maca deui
  • Customer satisfaction is our motivation

    Kapuasan palanggan nyaéta motivasi kami

    Longkou Haiyuan Plastik Mesin Co, Ltd mesin diékspor ka Rusia sareng konsumén pisan wareg ku mesin kualitas anu saé.
    Maca deui
  • Nyaho Pilihan Anjeun pikeun Lembaran Foaming

    Ekstrusi Tandem tina PS masih téknologi standar, tapi pilihan bahan anyar sareng téknologi alat anu muncul. Busa low-density made of polimér komoditi teu kaanggotaan aplikasi, sareng kalolobaan prosesor ngahasilkeun lambaran anu dibébas tina garis ékstrusi tandem. Tapi rada sababaraha heran naha tand ...
    Maca deui